Home Okategoriserad A1M Pharma publicerar forskningssammanfattning

A1M Pharma publicerar forskningssammanfattning

A1M Pharma publicerar forskningssammanfattning

22 januari, 2016

A1M Pharma har publicerat en vetenskaplig sammanfattning om bolagets forskning kring havandeskapsförgiftning. Tanken är att aktörer som forskare, läkemedelsbolag, media och andra intressenter skall kunna erhålla en överskådlig och utförlig bild av bolagets forskning. BioStock applåderar initiativet, som vi anser att fler bioteknik- och läkemedelsutvecklande bolag borde ta efter.
I A1M Pharmas publikation beskriver bolaget förutom upptäckterna som legat till grund för A1M Pharmas forskning och utveckling – sambandet mellan fritt fosterhemoglobin i moderns blodomlopp och havandeskapsförgiftning – även  sjukdomsförloppet vid havandeskapsförgiftning. Allt kompletterat med utförliga och informativa grafiska illustrationer.
BioStock rekommenderar alla intresserade som har investerat eller överväger att investera i A1M Pharma att fördjupa sin förståelse av havandeskapsförgiftning och den forskning som A1M Pharma bedriver. Annan rekommenderad läsning för att få en bra helhetsbild är också BioStocks egen analysserie i fyra delar där vi går igenom och sätter värdering på de olika beståndsdelarna i A1M Pharmas projektportfölj.
Du hittar A1M Pharmas vetenskapliga sammanfattning på bolagets hemsida här.
BioStocks analysserie om A1M Pharma, inklusive SOTP-värdering hittar du via länkarna nedan:
A1M Pharma – Analys del 1
A1M Pharma – Analys del 2: Diagnostik preeklampsi
A1M Pharma – Analys del 3: Medicinsk behandling preeklampsi
A1M Pharma – Analys del 4: Njurskador stort terapiområde för A1M

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev