Home OM BIOSTOCK

OM BIOSTOCK

BioStock är Skandinaviens ledande digitala nyhets- och analystjänst med exklusivt fokus på bolag i Life Science-sektorn. Vår redaktion samt TV-studio finns på Medicon Village i Lund som är ett av Europas främsta innovationskluster för life science-bolag.

BioStocks innehåll riktar sig till investerare samt representanter för bolag och organisationer inom bioteknik, medicinteknik, diagnostik och läkemedelsutveckling. BioStocks dagliga nyhetsuppdateringar följs av en majoritet av beslutsfattare på ledningsnivå inom nordisk life science.

Genom att distribuera BioStocks nyheter, artiklar och intervjuer samt filmade investerarevent och kapitalmarknadsdagar parallellt i ett flertal kanaler samt via ett brett nätverk av mediapartners når BioStocks innehåll en bred bas av industriledare och investerare, såväl i Sverige som internationellt.

Allt innehåll som publiceras på BioStock kan och får delas förutsatt att hänvisning ges till källan, med undantag för tredje parts kommersiella syften. Officiell information om de bolag BioStock bevakar kan hittas på respektive företags hemsida.

Arbeta på BioStock

Läs om våra lediga tjänster här.