Home Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyheter från BioStock

Följ BioStocks nyhetsflöde i den takt och på det sätt som passar dig bäst, via flera plattformar.

Alla våra nyheter och analyser publiceras först på biostock.se. Du kan även välja att få dagliga och/eller veckovisa nyhetssammanfattningar genom att prenumerera på något av våra nyhetsbrev.

Är du en aktiv investerare som vill hålla dig ständigt uppdaterad rekommenderar vi att du laddar hem BioStock-appen till din smartphone, så får du en pushnotis varje gång en nyhet från BioStock publiceras.

BioStocks nyhetsbrev

Nyhetssvepet är en daglig sammanfattning av branschnyheter från Life Science-bolag på de svenska börslistorna. I ett mejl som landar i din inkorg innan lunch får du en snabbgenomgång av morgonens och förmiddagens viktigaste händelser, inklusive Vinnare & Förlorare i morgonhandeln enligt BioStock-index.

Veckobrevet kommer ut varje fredag och ger dig en sammanfattning av veckans nyheter från BioStock och tips om intressanta vd-intervjuer, aktuella analyser och annat läsvärt, samt en snabböverblick av de viktigaste internationella branschnyheterna.

Fyll i dina uppgifter här för att bli prenumerant (Du avslutar enkelt prenumerationen när du vill)

Ständigt uppdaterad med BioStock-appen

Med BioStocks kostnadsfria mobil-app för bevakning av Life Science-bolag har du alltid snabb tillgång till det samlade nyhetsflödet både från BioStock och från alla noterade biotech- och läkemedelsbolag på de svenska börslistorna. Appen har dessutom en mängd smarta funktioner som hjälper dig att hålla koll på dina investeringar.

Samlat nyhetsflöde – kursdata – smart bevakning – notiser & larm vid viktiga händelser & stora kursrörelser. Läs mer och ladda hem appen här.