Home Analyser Ny Life Science-rapport presenterad på BioStock Live Roadshow

Ny Life Science-rapport presenterad på BioStock Live Roadshow

Ny Life Science-rapport presenterad på BioStock Live Roadshow

28 april, 2016

Hur ser trenden ut för börsnoteringar av mindre bolag inom bioteknik och läkemedelsutveckling? Inom vilka sjukdomsindikationer finns de hetaste uppköpskandidaterna för Big Pharma? Hur ser värdeutvecklingen för små biotechbolag ut de senaste fem åren? BioStocks analyspartner Monocl Strategy Services presenterade under BioStock Live Roadshow en analysrapport som ger svar på en rad intressanta frågor rörande svensk och internationell Life Science.
Här kan du se en inspelning från BioStock Live Roadshow med hela presentationen av rapporten, som hölls av Tobias Thornblad, life science-analytiker vid Monocl samt moderator under BioStock Live Roadshow. Ta del av hela presentationen genom att klicka på bilden ovan.
Se presentationen live på BioStock Live Roadshow i Lund
Läsare som befinner sig i Lund med omnejd har möjlighet att se presentationen från Monocl live ikväll torsdag 28 april, när den fjärde och sista investerarträffen i BioStock Live Roadshow 2016 arrangeras på Hotel Lundia i Lund. Ett fåtal platser finns fortfarande lediga. För mer info och anmälan, klicka här.
Investering i små biotechbolag spöar generalindex
Utifrån de intressanta fakta som lyfts fram i Monocls rapport har BioStock gjort en redovisning som visar bland annat att den samlade värdeutvecklingen för mindre bolag inom biotech-sektorn som börsnoterats mellan 2010 och april i år slagit både OMX Generalindex och storbolagsindex OMXS30 med råge. Läs artikeln om hur tidiga investeringar i små biotechbolag gett betydligt bättre avkastning än generalindex här.
Du kan även läsa mer om BioStocks analyspartner Monocl Strategy Services här.


biostockappenFå analyser och nyheter direkt i mobilen med BioStocks mobilapp!

appstoreknapp
googleplayknapp


 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev