Home Nyheter Följ Cyxones notering i direktsändning

Följ Cyxones notering i direktsändning

Följ Cyxones notering i direktsändning

7 juni, 2016

Idag tisdag 7 juni noteras Cyxone på Nasdaq First North du kan följa noteringen i direktsändning via BioStock. Bolagets vd Kjell Stenberg kommer att intervjuas och aktiekursens utveckling kan följas i realtid. Börsnoteringen på Nasdaq live startar ca kl 08:45 och pågår till ca 9:15.
Efter en lyckad emission som övertecknades fem gånger har läkemedelsbolaget Cyxone säkrat finansieringen inför den fortsatta utvecklingen av bolagets läkemedelskandidat mot sjukdomen multipel skleros (MS). Idag juni noteras Cyxone på Nasdaq First North och börsnoteringen kommer att direktsändas via Investerarbrevet.se med sektioner på Veckans Affärer, Privata Affärer och här på Biostock. I sändningen kommer vd Kjell Stenberg att intervjuas både innan och efter klockringning. Under pågående sändning finns även möjligheten att följa aktiekursens utveckling i realtid.
För en dryg månad sedan genomförde Cyxone en noteringsemission inför den stundande noteringen på Nasdaq First North. Intresset från investerare var stort och teckningsgraden uppgick till inte mindre än 540 procent.
– Vi ser emissionsresultatet som ett tecken på att investerare har stort förtroende för vårt bolag, vilket naturligtvis är väldigt positivt. Bolaget kan nu gå vidare med projektet och finansieringen är tryggad till åtminstone utgången av 2018. Det säger Kjell Stenberg, vd för Cyxone.
Du kan se börsnoteringen live nedan eller via denna länk.

YouTube video

Denna artikel publiceras i samarbete med Investerarbrevet. Innehållet i Biostocks nyheter och analyser är oberoende men Biostocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev