Home Nyheter Se presentationerna från BioStock Live Stockholm

Se presentationerna från BioStock Live Stockholm

Se presentationerna från BioStock Live Stockholm

28 september, 2017

Idag presenterade bolagen Aptahem, Cyxone och AddMovement på BioStock Live hos Nyhetsbyrån Direkt i Stockholm. På eventet intog även Tobias Thornblad, chefsanalytiker på BioStock, podiet och förevisade en helt färsk branschanalys av den svenska Life Science-sektorn, men även aktuella finansieringstrender och mycket annat som kan gagna investerare som vill skaffa sig ett informationsövertag. Livestreamen från eventet kan ses i efterhand nedan.
Efter tre intressanta presentationer från Aptahem, Cyxone och AddMovement, presenterade Tobias Tornblad, chefsanalytiker på BioStock och vd för Monocl Strategy Services, den idag publicerade branschanalysen av den svenska Life Science-sektorn. I analysen avslöjas bland annat hur många bolag som börsnoterades 2016, vilken värdeutveckling de haft, vilka bolag som fyllde sina emissioner etc. Kort sagt: värdefulla fakta för investerare och branschrepresentanter som vill ha koll på småbolagen och kunna jämföra hur de förhåller sig till konkurrenter och globala trender.
Se bolagspresentationerna längst ned samt en presentation av branschanalysen av Tobias Tornblad. Analysen kan även läsas här.

Program BioStock Live Stockholm

 
APTAHEM
WHO uppskattar att 31 miljoner människor i världen drabbas av sepsis eller blodförgiftning varje år, och sex miljoner dör. Aptahem meddelade nyligen lovande resultat med sin läkemedelskandidat Apta-1 i en preklinisk studie inom just sepsis, där man efter behandling kunnat konstatera signifikant förbättrad överlevnad.. Bolaget avser att lämna in ansökan om en klinisk fas I-prövning med Apta-1 under 2018 och genomför nu en emission där allmänheten kan delta.
Aptahem presenteras av vd Mikael Lindstam
 
CYXONE
Cyxone är ett bioteknikföretag som utvecklar läkemedel baserade på cyklotider, naturliga växtproteiner, för immunrelaterade sjukdomar. Bolaget har läkemedelskandidaten T20K mot Multipel Skleros (MS) i preklinisk utvecklingsfas och förvärvade nyligen även substansen Rabeximod, som redan har visat klinisk effekt mot ledgångsreumatism i fas II-studier i människa.
Cyxone presenteras av vd Kjell G Stenberg
 
 
ADDMOVEMENT
AddMovement har utvecklat AddSeat, en unik eldriven rullstol med gyroteknologi designad för framkomlighet på platser där traditionella rullstolar och mobila hjälpmedel inte tar sig fram. Med en målmarknad om två miljoner potentiella kunder enbart i Europa och USA i sikte genomför bolaget nu en finansieringsrunda som ska möjliggöra expansion av säljstyrkan och ett breddat produktsortiment.
AddMovement presenteras av vd Mike Redford
 
 

LIFE SCIENCE-TRENDER
Tobias Thornblad, chefsanalytiker BioStock, presentera en färsk branschanalys av den svenska Life Science-sektorn, omfattande parametrar som post-IPO share performance, de hetaste indikationerna, aktuella finansieringstrender och mycket mer som du som investerare behöver hålla koll på för att skaffa dig ett informationsövertag.
 
 
ANMÄL DIG NEDAN FÖR ATT FÅ INFO OM FRAMTIDA EVENT
[et_bloom_inline optin_id=”optin_4″]

YouTube video

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev