Home Analyser Ny branschrapport kartlägger trender i svensk Life Science

Ny branschrapport kartlägger trender i svensk Life Science

Ny branschrapport kartlägger trender i svensk Life Science

28 september, 2017

För andra året i rad publicerar BioStock en oberoende branschanalys av den svenska Life Science-sektorn. I rapporten Life Science Trends 2017 som sammanställts av vår analyspartner Monocl Strategy Services avslöjas bland annat hur många bolag som börsnoterades, vilken värdeutveckling de haft, vilka bolag som fyllde sina emissioner etc. Kort sagt: värdefulla fakta för investerare och branschrepresentanter som vill ha koll på småbolagen på AktieTorget och Nasdaq First North och kunna jämföra hur de förhåller sig till konkurrenter och globala trender. 
Konkurrensen om investerarnas intresse och kapital hårdnar i takt med att allt fler bolag gör sitt intåg på börsen. Bolagen slåss om utrymme i en dynamisk bransch där innovativ teknologi, regulatorisk komplexitet och allt mer pressade hälsovårdsbudgetar bara är några av alla omvärldsfaktorer att ta hänsyn till.
För att uppfattas som en trolig vinnare och få investerarnas uppmärksamhet och förtroende måste bolagen ha väl utarbetade marknadsstrategier som möjliggör långa exklusivitetsperioder, produkter som kan prissättas attraktivt och helst även en unik positionering inom prioriterade sjukdomsindikationer.
Som investerare vill du naturligtvis ha koll på vilka bolag som historiskt har utvecklats bäst och vilka som pressats hårdast sedan börsintroduktion, vilka bolag som har projekt inom de hetaste indikationerna och vilka som lyckats bäst, respektive mindre bra med sina finansieringsrundor.
Ange namn och e-postadress nedan för att få tillgång till den senaste analysrapporten:

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev