Home Nyheter Sanionas vd i tv-intervju: "Flera av våra projekt har blockbusterpotential"

Sanionas vd i tv-intervju: "Flera av våra projekt har blockbusterpotential"

Sanionas vd i tv-intervju: "Flera av våra projekt har blockbusterpotential"

10 november, 2015

Danska finanstidningen Børsen fortsätter idag att uppmärksamma Saniona, som man kallar en “möjlig ny börsdarling”, i tre olika tv-inslag via tidningens webb-kanal Børsen Play. Bland annat tar man upp Sanionas planerade listbyte från Aktietorget till Nasdaq Small Cap, men även gårdagens kommentarer kring bolagets värdering från svenska analytiker väcker intresse.
I en av intervjuerna, som fokuserar just på Sanionas potential till uppvärdering,  kommenterar vd Jørgen Drejer bolagets breda projektportfölj och menar att “det kan bestämt bli tal om blockbusters i flera av våra projekt“.
Störst omedelbar potential finns enligt Jørgen Drejer i det projekt som också är längst framskridet, utvecklingen av bolagets läkemedelskandidat Tesomet mot diabetes typ 2. Mer om det projektet går att läsa i BioStocks senaste analysuppdatering.
Klippet med intervjun kan ses via denna länk. För att se de övriga inslagen om Saniona och andra klipp behöver man vara abonnent på Børsens tjänst, det går dock att registrera sig för ett gratis 30-dagars provabonnemang på sidan.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev