Home Intervjuer Kanceras vd om strategin framåt

Kanceras vd om strategin framåt

Peter Selin, vd Kancera

Kanceras vd om strategin framåt

7 mars, 2024

Kancera utvecklar läkemedel för högriskpatienter med hjärtinfarkt och äggstockscancer. Bolaget genomför nu en företrädesemission om ca 122 Mkr för att fortsätta det värdeskapande utvecklingsarbetet efter vinterns positiva fas IIa-resultat. Se vd Peter Selin berätta om strategin för att ta bolaget vidare i BioStock Studio.

YouTube video

Detta material har upprättats i marknadsföringssyfte och är inte och ska inte anses utgöra ett prospekt enligt gällande lagar och regler. De fullständiga villkoren för företrädesemissionen och mer information om bolaget har redovisats i ett emissionsprospekt som offentliggjordes och publicerades på kancera.com den 1 mars 2024.

Artikelns innehåll är sponsrat av det aktuella bolaget som förekommer i texten. BioStock tillhandahåller inte investeringsrådgivning, förmedlar inga investeringsorder och tar inget ansvar för agerande och/eller eventuell förlust eller skada av något slag som grundar sig på användandet av innehåll som publicerats på BioStock.se. Varje investeringsbeslut fattas istället självständigt av den enskilde investeraren.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev