Home Intervjuer Arcede om vd-bytet och förberedelserna inför fas I

Arcede om vd-bytet och förberedelserna inför fas I

Arcede Pharma är aktuella med lösen i TO1

Arcede om vd-bytet och förberedelserna inför fas I

15 januari, 2024

Lundabolaget Arcede Pharma är just nu aktuellt med lösen i teckningsoptionen TO1, där man siktar på att ta in cirka 10 Mkr. BioStock har bjudit in vd Mia Lundblad och styrelseordförande Ingemar Kihlström till studion för att bland annat prata om Mias beslut att avgå som vd för bolaget. Vi diskuterar även läkemedelskandidaten RCD405, som just nu förbereds för fas I-studier.

Se intervjun med Arcede Pharmas vd Mia Lundblad och styrelseordförande Ingemar Kihlström här nedan.

YouTube video

Detta material har upprättats i marknadsföringssyfte och är inte och ska inte anses utgöra ett prospekt enligt gällande lagar och regler. De fullständiga villkoren för företrädesemissionen och mer information om bolaget har redovisats i ett emissionsmemorandum som offentliggjordes och publicerades på arcedepharma.com den 21 augusti 2023. 

Artikelns innehåll är sponsrat av det aktuella bolaget som förekommer i texten. BioStock tillhandahåller inte investeringsrådgivning, förmedlar inga investeringsorder och tar inget ansvar för agerande och/eller eventuell förlust eller skada av något slag som grundar sig på användandet av innehåll som publicerats på BioStock.se. Varje investeringsbeslut fattas istället självständigt av den enskilde investeraren.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev