Home Eventkalender BioStock Life Science Summit 2022

BioStock Life Science Summit 2022

BioStock Life Science Summit 2022

13 augusti, 2022

BioStock Life Science Summit är tillbaka på Medicon Village i Lund! 29-30 november presenterar över 25 bolag inom ett stort antal terapiområden sina projekt och innovationer, i ett fullspäckat program som även inkluderar input från investeringsexperter och branschprofiler. 

Markera datumen 29-30 november i din kalender redan idag!

Eventet arrangeras live på Medicon Village i Lund och är Nordens främsta showcase-plattform för life science-bolag i tidig utvecklings- och tillväxtfas. De deltagande bolagen täcker ett brett spektrum av behandlingsområden och indikationer.

BioStock Life Science Summit 2022 äger rum 29-30 november och inkluderar presentationer från såväl privata som börsnoterade life science-bolag. Programmet syftar också till att bjuda på insikter om life science-investeringar, kapitalanskaffning och marknadstrender, med fokus på det nordiska ekosystemet.

Ta chansen att lyssna till, mingla med och kanske även pitcha för branschexperter, affärsutvecklare, finansiärer och investerare på alla nivåer. Hela eventet direktsänds online men för alla som närvarar på plats utlovas en dynamisk atmosfär som möjliggör spontana möten mellan samtliga deltagare.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för uppdateringar – och förbered dig på två dagar fullspäckade med affärsmöjligheter!

Vi ses i Lund den 29 & 30 november!

Du kan även läsa om BioStocks övriga event under 2022 via länkarna nedan:

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev