Home Nyheter Ny videointervju med noteringsaktuella InDex Pharmaceuticals

Ny videointervju med noteringsaktuella InDex Pharmaceuticals

Ny videointervju med noteringsaktuella InDex Pharmaceuticals

24 augusti, 2016

I en nyligen gjord intervju med Finwire.tv berättar InDex Pharmaceuticals vd Peter Zerhouni om potentialen för bolagets primära läkemedelskandidat Cobitolimod, hur långt bolaget kommit i utvecklingsprocessen samt om framtida möjligheter för bolagets andra potentiella läkemedelskandidater.
InDex Pharmaceuticals utvecklar läkemedel för behandling av olika immunologiska sjukdomar och är aktuella med en notering på Nasdaq First North i höst. Bolagets mest lovande läkemedelskandidat är Cobitolimod, ett nytt läkemedel mot den allvarliga och ofta svårbehandlade kroniska tarmsjukdomen ulcerös kolit, också känd som blödande tjocktarmsinflammation.
För att se hela intervjun med InDex Pharmaceuticals vd Peter Zerhouni, klicka här eller på bilden ovan.
Innehållet i Biostocks nyheter och analyser är oberoende men Biostocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev