Home Nyheter Life Science-bolag presenteras på NGM Live

Life Science-bolag presenteras på NGM Live

Life Science-bolag presenteras på NGM Live

11 mars, 2016

Nu på tisdag 15 mars arrangeras NGM Live, en kapitalmarknadsdag för såväl onoterade bolag som bolag listade på handelsplatsen NGM (Nordic Growth Market). En särskild sektion av dagsprogrammet är vikt åt ett antal bolag inom Life Science, vilkas presentationer kommer att kunna följas live via webben. 

petermalmqvist
Peter Malmqvist, moderator NGM Live

De life science-bolag som ska presentera sig är Glycorex, som är verksamma inom organtransplantation, Sensori som tillverkar hjälpmedel för att minska obehaget och symptomen av tinnitus, onoterade Cellaviva – Sveriges första biobank för privat sparande av stamceller, Lifeassays som utvecklar system för tillförlitliga analyser inom veterinärmedicin, samt onoterade Prolight Diagnostics som erbjuder proof of concept-system för snabb mätning av biomarkörer.
Sändningen från NGM Live startar på tisdag 15 mars kl 8:30 och life science-bolagens presentationer och utfrågningar drar igång kl 13. Moderator för eventet är analytikern och ekonomijournalisten Peter Malmqvist.
Följ webbsändningen live via investerarbrevet.se
Du kan även gå in redan nu och anmäla dig till eventet, så får du en automatisk påminnelse per sms när eventet börjar.
 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev