Home Event BioStock Live: emissionsaktuella Bioextrax om strategin framåt

BioStock Live: emissionsaktuella Bioextrax om strategin framåt

BioStock Live: emissionsaktuella Bioextrax om strategin framåt

20 februari, 2020

Förra veckans BioStock Live gästades av Bioextrax, ett bolag sprunget ur forskning från Lunds universitet vars fokus ligger på att utveckla och kommersialisera bolagets plattformsteknologi för biologisk utvinning. Teknologin kan användas för utvinning av bl.a. biobaserade plaster med målet att ta fram miljövänliga och giftfria produktionsprocesser. Bolaget är aktuellt med en emission om 5 Mkr inför kommande börsnotering. Se vd Edvard Hall berätta mer om bolagets plattformsteknologi, dess användningsområden samt bolagets strategi framåt.
Se bolagspresentationen med Bioextrax vd Edvard Hall nedan.


Se Edvard Hall intervjuas av BioStocks Linus Flink Elmfors nedan.

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev