Home Eventkalender BioStock Life Science Spring Summit 8-9 juni

BioStock Life Science Spring Summit 8-9 juni

Inbjudan Invitation BioStock Life Science Spring Summit juni june 2022

BioStock Life Science Spring Summit 8-9 juni

26 april, 2022

BioStock Life Science Spring Summit är vårt första flaggskeppsevent 2022! Under två dagar i början av juni presenterar life science-bolag inom ett stort antal terapiområden sina projekt och innovationer, i ett fullspäckat program som även bjuder på värdefulla insikter från investeringsexperter och branschprofiler. Eventet är digitalt och sänds från BioStocks TV-studios i Lund och Stockholm.

BioStock Life Science Spring Summit erbjuder en viktig plattform för nordiska innovationsbolag, som får chansen att pitcha sina projekt för såväl svenska som internationella investerare, branschkollegor och potentiella samarbetspartners.

Notera datumen 8-9 juni i kalendern redan nu och prenumerera på vårt nyhetsbrev för uppdateringar och inbjudningar till detta såväl som kommande event.

BioStock Life Science Spring Summit bjuder på ett brett startfält av nordiska innovationsbolag, som trots en relativt liten lokal marknad, lyckas attrahera industriella partnerskap, forskningssamarbeten, förvärv och inte minst kapital och uppmärksamhet från både övriga Europa och från andra sidan Atlanten.

Årets eventupplaga kommer som vanligt att involvera bolag verksamma inom såväl bioteknik och läkemedelsutveckling som medicinteknik och diagnostik, inom ett imponerande urval av behandlingsområden och indikationer.

Deltagande bolag

Ett fullständigt program kommer att presenteras inom kort, men vi kan redan nu avslöja att följande bolag kommer att delta på BioStock Life Science Spring Summit 2022:

Fler bolagsnamn kommer att avslöjas inom kort – håll dig uppdaterad genom att följa oss på biostock.se, våra sociala medier och prenumerera på vårt nyhetsbrev genom att fylla i anmälningsformuläret till höger.

Sändningen 

Du kan även följa BioStocks YouTube-kanal samt aktivera notiser för sändningarna 8 och 9 juni! Du når sändningarna via länkarna nedan.

Ta gärna del av det fullständiga programmet för förra årets BioStock Life Science Spring Summit nedan.

BioStocks övriga event 2022

Du kan även läsa om BioStocks övriga event under 2022 via länkarna nedan