I BioStocks podcast-serie Coffee Break träffar vi ledande företrädare från spännande innovationsbolag som, över en rykande kopp, får berätta om sin bakgrund, sina drivkrafter och sin resa inom life science. I samtalen ryms såväl personliga reflektioner som oväntade anekdoter, blandat med mer djupgående frågor kring utvecklingen, visionerna, utmaningarna och förhoppningarna – helt enkelt olika pusselbitar för att ge dig som investerare – eller branschkollega – en mer komplett bild av de aktuella bolagen och dess frontfigurer.

02 Coffee Break | Pernilla Sandwall, vd WntResearch

Pernilla Sandwall, vd för WntResearch som utvecklar nya cancerläkemedel, gör tillsammans med BioStocks Jonas Söderström en ordentlig djupdykning och samtalar om alltifrån det stora karriärhoppet från ett globalt Big Pharma-bolag till ett litet svenskt innovationsbolag, båtäventyret som höll på att gå snett, partnering och finansiering i en tuff marknad och om vikten av att stoppa dödliga metastaser innan de uppstår.

01 Coffee Break | Einar Pontén, vd Lipum BioStocks podcast Coffee Break gästas av Einar Pontén, vd för det Umeåbaserade bolaget Lipum för ett samtal över en kopp kaffe med Linus Flink Elmfors från BioStock. I dagsläget genomför Lipum en företrädesemission för att kunna slutföra den kliniska fas I-studien med bolagets biologiska läkemedelskandidat SOL-116.