Home Event Direktsänt BioStock Live med Dicot och Miris

Direktsänt BioStock Live med Dicot och Miris

Eventkalender

Direktsänt BioStock Live med Dicot och Miris

16 juni, 2020

Idag tisdag 16 juni direktsänds BioStock Live ifrån studion i Lund med representanter för emissionsaktuella Dicot, som utvecklar läkemedel mot manlig sexuell dysfunktion, samt Miris som utvecklar, tillverkar och säljer utrustning och förbrukningsartiklar för analys av humanmjölk. Följ bolagens presentationer via länkarna nedan.
Uppsalabolaget Dicot utvecklar läkemedelskandidaten Libiguin mot två vanligt förekommande manliga sexuella dysfunktioner: erektil dysfunktion (erektionssvikt) och prematur, eller för tidig, utlösning. Det är vanligt att män lider av dessa båda samtidigt, vilket innebär att en behandling som riktar sig mot bägge indikationerna har en omfattande marknadspotential. Dicot genomför just nu en företrädesemission om cirka 21,8 Mkr för att slutföra sitt prekliniska utvecklingsprogram. Läs mer.
Dicot presenteras live kl 11:00 av vd Göran Beijer.
Miris har utvecklat det patenterade analysinstrumentet Miris HMA (Human Milk Analyzer) för att mäta koncentrationen av makronutrienterna protein, fett och kolhydrater i bröstmjölk på bara någon minut. Med hjälp av denna information kan neonatalvårdsavdelningar individanpassa berikning av bröstmjölken för att säkerställa optimal näringstillförsel till för tidigt födda barn. Miris siktar på att etablera Miris HMA som Golden Standard på den amerikanska marknaden, där man är ensamma om att ha ett FDA-godkännande för sitt analysinstrument och därmed har potential att ta en mycket stor del av marknaden. Läs mer.
Miris presenteras live kl 13:00 av vd Camilla Myhre Sandberg.
Följ bolagens presentationer i direktsändning via länkarna nedan.

Dicot kl 11:00

Miris kl 13:00


Presentationerna kommer även att finnas tillgängliga i efterhand.
För att få inbjudningar till BioStocks kommande event, prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev