Home Nyheter Bolagspresentation och videointervju med SenzaGen från BioStock Live 3 december

Bolagspresentation och videointervju med SenzaGen från BioStock Live 3 december

Bolagspresentation och videointervju med SenzaGen från BioStock Live 3 december

4 december, 2019

Igår var det dags för årets sista BioStock Live i Stockholm. Först ut av de sex deltagande bolagen var emissionsaktuella SenzaGen som utvecklar och säljer tester som gör det möjligt att ersätta djurförsök med in vitro tester. Testerna befinner sig i kommersiell fas och används av industriella kunder. I början av hösten fastslog bolaget ett nytt finansiellt mål som går ut på att man ska nå break-even 2022 och som en del av vägen till målet genomför SenzaGen nu en riktad emission och en företrädesemission som tillför bolaget cirka 106 Mkr. Hör mer om detta i bolagspresentationen och intervjun nedan.
Se bolagspresentationen med SenzaGens vd Axel Sjöblad nedan.

Se Axel Sjöblad intervjuas av BioStocks analytiker Linus Flink Elmfors nedan.

Läs mer om SenzaGen här:
SenzaGen mot kommersialisering av allergitester utan djurförsök 
SenzaGens djurfria kemikalietester positioneras i stora branscher 
Innehållet i Biostocks nyheter och analyser är oberoende men Biostocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev