Home Nyheter Bolagspresentation och videointervju med SenzaGen från BioStock Live 3 december

Bolagspresentation och videointervju med SenzaGen från BioStock Live 3 december

Bolagspresentation och videointervju med SenzaGen från BioStock Live 3 december

4 december, 2019

Igår var det dags för årets sista BioStock Live i Stockholm. Först ut av de sex deltagande bolagen var emissionsaktuella SenzaGen som utvecklar och säljer tester som gör det möjligt att ersätta djurförsök med in vitro tester. Testerna befinner sig i kommersiell fas och används av industriella kunder. I början av hösten fastslog bolaget ett nytt finansiellt mål som går ut på att man ska nå break-even 2022 och som en del av vägen till målet genomför SenzaGen nu en riktad emission och en företrädesemission som tillför bolaget cirka 106 Mkr. Hör mer om detta i bolagspresentationen och intervjun nedan.
Se bolagspresentationen med SenzaGens vd Axel Sjöblad nedan.

YouTube video

Se Axel Sjöblad intervjuas av BioStocks analytiker Linus Flink Elmfors nedan.
YouTube video

Läs mer om SenzaGen här:
SenzaGen mot kommersialisering av allergitester utan djurförsök 
SenzaGens djurfria kemikalietester positioneras i stora branscher 
Innehållet i Biostocks nyheter och analyser är oberoende men Biostocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev