Home Intervjuer LIDDS vd om nyemissionen

LIDDS vd om nyemissionen

LIDDS vd om emissionen

LIDDS vd om nyemissionen

1 februari, 2023

Det svenska teknologibolaget LIDDS utvecklar onkologiska läkemedelskandidater med sin NanoZolid-plattform. Nu siktar bolaget på att ta in 50 Mkr genom en nyemission. LIDDS vd Anders Månsson besökte BioStocks studio för att berätta om emissionen och vägen framåt för bolaget.

Se intervjun med LIDDS vd Anders Månsson nedan.

Läs mer om LIDDS emission här.

Artikelns innehåll är sponsrat av det aktuella bolaget som förekommer i texten. BioStock tillhandahåller inte investeringsrådgivning, förmedlar inga investeringsorder och tar inget ansvar för agerande och/eller eventuell förlust eller skada av något slag som grundar sig på användandet av innehåll som publicerats på BioStock.se. Varje investeringsbeslut fattas istället självständigt av den enskilde investeraren.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev