Home Intervjuer Peptonic Medicals vd om emissionen

Peptonic Medicals vd om emissionen

Peptonics vd om emissionen och framtidsutsikterna

Peptonic Medicals vd om emissionen

25 januari, 2023

Femtechbolaget Peptonic Medical satsar på att bli ledande inom kvinnohälsa med sina kliniskt beprövade egenvårdsprodukter. Med en unitemission om cirka 68 Mkr ska bolaget stärka sin produktportfölj, nå lönsamhet och expandera på den snabbt växande marknaden. Peptonics vd Erik Sundquist gästade BioStocks studio för att berätta mer om expansionsplanerna och emissionen, som stänger 27 januari.

Se intervjun med Peptonics vd Erik Sundquist nedan.

Läs mer om Peptonic Medical här.

Läs mer om Peptonic Medicals emission här.

Artikelns innehåll är sponsrat av det aktuella bolaget som förekommer i texten. BioStock tillhandahåller inte investeringsrådgivning, förmedlar inga investeringsorder och tar inget ansvar för agerande och/eller eventuell förlust eller skada av något slag som grundar sig på användandet av innehåll som publicerats på BioStock.se. Varje investeringsbeslut fattas istället självständigt av den enskilde investeraren.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev