Home Nyheter Biostock Studio: Nya riktlinjer för kylning av hjärtpatienter ger fördel BrainCool

Biostock Studio: Nya riktlinjer för kylning av hjärtpatienter ger fördel BrainCool

Biostock Studio: Nya riktlinjer för kylning av hjärtpatienter ger fördel BrainCool

27 oktober, 2020

Två tunga institutioner, American Heart Association (AHA) och European Resuscitation Council (ERC) presenterade under förra veckan och helgen nya förslag till och uppdaterade riktlinjer rörande TTM, eller Targeted Temperature Management, vid vård av patienter som drabbats av hjärtstillestånd. BrainCools vd Martin Waleij samt forskningschef Mohammad Fazel besökte BioStocks studio för att kommentera betydelsen av de nya rekommendationerna för bolaget på de amerikanska och europeiska marknaderna.
Se intervjun med BrainCools vd Martin Waleij och Mohammad Fazel, forskningschef nedan.

Läs också: BrainCool lägger grunden för tillväxt i USA med nytt avtal (publicerat 21 oktober 2020)
Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev