Home Nyheter BioStock Studio: emissionsaktuella LIDDS vill behandla cancer tidigt

BioStock Studio: emissionsaktuella LIDDS vill behandla cancer tidigt

BioStock Studio: emissionsaktuella LIDDS vill behandla cancer tidigt

29 juni, 2020

Baserat på den egna teknologiplattformen för drug delivery, Nanozolid, utvecklar Uppsalabolaget LIDDS läkemedel för behandling av olika cancersjukdomar i första hand. Målet är att kunna behandla cancer i tidigt stadie och på så sätt förbättra livskvaliteten för patienterna. Bolaget har i nuläget sex projekt i pipeline och i det längst komna av dessa, Liproca Depot mot prostatacancer, kunde man i maj presentera positiva fas II-resultat. Just nu är bolaget dessutom aktuellt med en företrädesemission om cirka 37,1 Mkr. Under förra veckan besökte vd Monica Wallter Biostocks studio i Lund för att berätta mer om bolagets teknologi, dess potential samt kommande milstolpar för LIDDS.
Se hela intervjun med Monica Wallter nedan.


Se även bolagspresentationen från BioStock Live 25 juni nedan.

Läs mer om LIDDS och den aktuella emissionen här
Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev