Home Nyheter Vd om förhoppningarna inför Follicums fas II-studie

Vd om förhoppningarna inför Follicums fas II-studie

Vd om förhoppningarna inför Follicums fas II-studie

11 februari, 2020

Peptidbolaget Follicums vd Jan Alenfall gästar BioStocks Studio för att berätta om bolagets huvudkandidaten för hårtillväxt, FOL-005, som nyligen erhöll godkännande för en fas II-studie. Studien kommer starta inom kort och man väntar sig resultat redan innan årsskiftet. Alenfall passade också på att ge oss en generell statusuppdatering kring bolagets diabetesprojekt. 
Se intervjun med Follicums vd Jan Alenfall nedan.

Läs även:  Follicums vd kommenterar studiegodkännande och Vinnova-anslag (4 februari, 2020)

YouTube video

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev