Home Nyheter Söndagsintervju: Fondförvaltarens heta case och konsten att investera i healthcare

Söndagsintervju: Fondförvaltarens heta case och konsten att investera i healthcare

Söndagsintervju: Fondförvaltarens heta case och konsten att investera i healthcare

12 maj, 2019

BioStock fick möjlighet att prata med Mattias Häggblom, som i sin roll som Portfolio Manager förvaltar inte mindre än 9 miljarder SEK i Swedbank Roburs healthcare-fond Medica. I intervjun med BioStocks Linus Flink Elmfors berättar han bland annat om fondens fokus och investeringsfilosofi samt om den egna vägen från biologutbildningen till finansbranschen. Vi får även Mattias bästa tips till någon som är intresserad av att gå in i biotech- och hälsovårdssektorn, t.ex. hur man som investerare strategiskt kan hantera bolag som står inför binära studieutfall.
Klicka nedan för att se intervjun

YouTube video

Se även: Mattias Häggblom deltog i panelen The Alzheimer Challenge vid BioStock Live (29 april 2019)

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev