Här kan du följa direktsändningen från BioStock Live i Stockholm med start kl 10.00

TIDER & PROGRAM

KL 10.05 APTAHEM
WHO uppskattar att 31 miljoner människor i världen drabbas av sepsis eller blodförgiftning varje år, och sex miljoner dör. Aptahem meddelade nyligen lovande resultat med sin läkemedelskandidat Apta-1 i en preklinisk studie inom just sepsis, där man efter behandling kunnat konstatera signifikant förbättrad överlevnad.. Bolaget avser att lämna in ansökan om en klinisk fas I-prövning med Apta-1 under 2018 och genomför nu en emission där allmänheten kan delta.
Aptahem presenteras av vd Mikael Lindstam

 

 

KL 10.35 CYXONE
Cyxone är ett bioteknikföretag som utvecklar läkemedel baserade på cyklotider, naturliga växtproteiner, för immunrelaterade sjukdomar. Bolaget har läkemedelskandidaten T20K mot Multipel Skleros (MS) i preklinisk utvecklingsfas och förvärvade nyligen även substansen Rabeximod, som redan har visat klinisk effekt mot ledgångsreumatism i fas II-studier i människa.
Cyxone presenteras av vd Kjell G Stenberg

 

 

KL 11.05 ADDMOVEMENT
AddMovement har utvecklat AddSeat, en unik eldriven rullstol med gyroteknologi designad för framkomlighet på platser där traditionella rullstolar och mobila hjälpmedel inte tar sig fram. Med en målmarknad om två miljoner potentiella kunder enbart i Europa och USA i sikte genomför bolaget nu en finansieringsrunda som ska möjliggöra expansion av säljstyrkan och ett breddat produktsortiment.
AddMovement presenteras av vd Mike Redford

 

 

KL 11.35 LIFE SCIENCE-TRENDER
Tobias Thornblad, chefsanalytiker BioStock, presentera en färsk branschanalys av den svenska Life Science-sektorn, omfattande parametrar som post-IPO share performance, de hetaste indikationerna, aktuella finansieringstrender och mycket mer som du som investerare behöver hålla koll på för att skaffa dig ett informationsövertag.

 

 

ANMÄL DIG NEDAN FÖR ATT FÅ INFO OM FRAMTIDA EVENT