Home Interviews Saniona raises capital to advance epilepsy programme

Saniona raises capital to advance epilepsy programme

ThomasFeldthus_CEO_Saniona

Saniona raises capital to advance epilepsy programme

31 January, 2024

Saniona’s CEO Thomas Feldthus visited BioStock’s studio for an interview discussing the company’s drug development pipeline with epilepsy candidate SAN711 leading the way. We also learn more about the ongoing rights issue of approximately SEK 140 million and how Saniona plans on using the proceeds.

Watch the interview with Saniona’s CEO Thomas Feldthus below.

YouTube video

This material has been prepared for marketing purposes and is not and shall not be deemed to constitute a prospectus under applicable laws and regulations. The complete terms and conditions of the rights issue and more information about the company have been presented in an issue prospectus that was published on Saniona.com on 18 January 2024.

Artikelns innehåll är sponsrat av det aktuella bolaget som förekommer i texten. BioStock tillhandahåller inte investeringsrådgivning, förmedlar inga investeringsorder och tar inget ansvar för agerande och/eller eventuell förlust eller skada av något slag som grundar sig på användandet av innehåll som publicerats på BioStock.se. Varje investeringsbeslut fattas istället självständigt av den enskilde investeraren.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev