Home News BioStock Studio: Aptahem´s CSO on the sepsis candidate Apta-1

BioStock Studio: Aptahem´s CSO on the sepsis candidate Apta-1

YouTube video

BioStock Studio: Aptahem´s CSO on the sepsis candidate Apta-1

2 July, 2021

Luiza Jedlina, CSO och medgrundare av Aptahem, besökte BioStocks studio vid Medicon Village i Lund för att berätta om bolagets ledande läkemedelskandidat Apta-1. Jedlina, som har en PhD i molekylär parasitologi och immunologi samt en masterexamen inom toxikologi, har varit central i arbetet att etablera Apta-1 som en potentiell akutbehandling mot ”The Silent Killer”, sepsis.

Se intervjun med Luiza Jedlina nedan.

 

YouTube video

 

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev