Här kan du anmäla dig till BioStock Live i Stockholm

ANMÄLAN VIA FORMULÄRET LÄNGST NED PÅ SIDAN

Eventet är kostnadsfritt men antalet platser är begränsat. Du får gärna bjuda med en vän till eventet, men principen först till kvarn gäller, med reservation för fullbokning.

TID & PLATS FÖR EVENTET
Stockholm torsdag 28 september kl 10:00-12:30
OBS: Insläpp och registrering från kl 09:30.

Nyhetsbyrån Direkt (eventet direktsänds)
Adress: Jakobsbergsg. 13, 6:e vån
Ingång genom MOOD-gallerian

DELTAGANDE BOLAG

WHO uppskattar att 31 miljoner människor i världen drabbas av sepsis eller blodförgiftning varje år, och sex miljoner dör. Aptahem meddelade nyligen lovande resultat med sin läkemedelskandidat Apta-1 i en preklinisk studie inom just sepsis, där man efter behandling kunnat konstatera signifikant förbättrad överlevnad.. Bolaget avser att lämna in ansökan om en klinisk fas I-prövning med Apta-1 under 2018 och genomför nu en emission där allmänheten kan delta.
Aptahem presenteras av vd Mikael Lindstam

 

Cyxone är ett bioteknikföretag som utvecklar läkemedel baserade på cyklotider, naturliga växtproteiner, för immunrelaterade sjukdomar. Bolaget har läkemedelskandidaten T20K mot Multipel Skleros (MS) i preklinisk utvecklingsfas och förvärvade nyligen även substansen Rabeximod, som redan har visat klinisk effekt mot ledgångsreumatism i fas II-studier i människa.
Cyxone presenteras av vd Kjell G Stenberg

 

 

AddMovement har utvecklat AddSeat, en unik eldriven rullstol med gyroteknologi designad för framkomlighet på platser där traditionella rullstolar och mobila hjälpmedel inte tar sig fram. Med en målmarknad om två miljoner potentiella kunder enbart i Europa och USA i sikte genomför bolaget nu en finansieringsrunda som ska möjliggöra expansion av säljstyrkan och ett breddat produktsortiment.
AddMovement presenteras av vd Mike Redford

 

 

Tobias Thornblad, chefsanalytiker BioStock, kommer att presentera en helt färsk branschanalys av den svenska Life Science-sektorn, omfattande parametrar som post-IPO share performance, de hetaste indikationerna, aktuella finansieringstrender och mycket mer som du som investerare behöver hålla koll på för att skaffa dig ett informationsövertag.