Home Intervjuer Kan Moberg Pharma bli världsledande?

Kan Moberg Pharma bli världsledande?

Anna Ljung, vd Moberg Pharma

Kan Moberg Pharma bli världsledande?

4 juni, 2024

Bolaget som nyss lanserat Teclara, ett receptfritt läkemedel mot nagelsvamp, har globala planer. Nu är man aktuellt med lösen i TO 2, för att finansiera den internationella satsningen. Vd Anna Ljung berättar om partnerskap och strategin för den amerikanska marknaden.

Se intervjun med henne här nedan:

YouTube video

BioStock är en nyhetstjänst och tillhandahåller inte investeringsrådgivning, förmedlar inga investeringsorder och tar inget ansvar för agerande och/eller eventuell förlust eller skada av något slag som grundar sig på användandet av innehåll som publicerats på BioStock.se. Varje investeringsbeslut fattas istället självständigt av den enskilde investeraren. Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men då BioStocks verksamhet delvis är finansierad av bolag i branschen kan BioStocks webbplats innehålla nyheter om bolag som BioStock erhållit finansiering från.

Detta material har upprättats i marknadsföringssyfte och är inte och ska inte anses utgöra ett prospekt enligt gällande lagar och regler. De fullständiga villkoren för företrädesemissionen och mer information om bolaget har redovisats i ett prospekt som offentliggjorts och publicerats på ovan nämnda bolags hemsida.

 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev