Home Intervjuer Så vill AlzeCure Pharma ta hand om demensen i en åldrande befolkning

Så vill AlzeCure Pharma ta hand om demensen i en åldrande befolkning

AlZecure Pharma

Så vill AlzeCure Pharma ta hand om demensen i en åldrande befolkning

6 maj, 2024

Bolaget utvecklar läkemedel för att bromsa utvecklingen av Alzheimers och potentiellt förebygga sjukdomen. Vd Martin Jönsson berättar för Biostock Studio hur strategin ser ut för att ta sig till partnerskap.

YouTube video

Detta material har upprättats i marknadsföringssyfte och är inte och ska inte anses utgöra ett prospekt enligt gällande lagar och regler. De fullständiga villkoren för företrädesemissionen och mer information om bolaget har redovisats i ett emissionsprospekt som offentliggjorts och publicerats på alzecurepharma.se.

Artikelns innehåll är sponsrat av det aktuella bolaget som förekommer i texten. BioStock tillhandahåller inte investeringsrådgivning, förmedlar inga investeringsorder och tar inget ansvar för agerande och/eller eventuell förlust eller skada av något slag som grundar sig på användandet av innehåll som publicerats på BioStock.se. Varje investeringsbeslut fattas istället självständigt av den enskilde investeraren.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev