Home Intervjuer Prolights Diagnostics vd: “Vi fortsätter leverera det vi lovar”

Prolights Diagnostics vd: “Vi fortsätter leverera det vi lovar”

Ulf Bladin

Prolights Diagnostics vd: “Vi fortsätter leverera det vi lovar”

29 maj, 2024

Prolight Diagnostics vd Ulf Bladin besökte BioStocks studio för att visa bolagets patientnära troponintest för att upptäcka eller utesluta hjärtinfarkt. Dessutom berättar han om framstegen i utvecklingen under våren och vägen fram till den planerade lanseringen 2026. Slutligen får vi veta att kapitalet från teckningsoptioner av serie TO6 och TO7 förväntas räcka fram till kommersialisering. 

Se intervjun med Prolight Diagnostics vd Ulf Bladin nedan.

YouTube video

BioStock är en nyhetstjänst och tillhandahåller inte investeringsrådgivning, förmedlar inga investeringsorder och tar inget ansvar för agerande och/eller eventuell förlust eller skada av något slag som grundar sig på användandet av innehåll som publicerats på BioStock.se. Varje investeringsbeslut fattas istället självständigt av den enskilde investeraren. Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men då BioStocks verksamhet delvis är finansierad av bolag i branschen kan BioStocks webbplats innehålla nyheter om bolag som BioStock erhållit finansiering från.

Detta material har upprättats i marknadsföringssyfte och är inte och ska inte anses utgöra ett prospekt enligt gällande lagar och regler. De fullständiga villkoren för teckningsoptionen och mer information om bolaget har redovisats i på ovan nämnda bolags hemsida.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev