Home Nyheter Demensen ökar i takt med att vi blir äldre – AlzeCure Pharma...

Demensen ökar i takt med att vi blir äldre – AlzeCure Pharma arbetar på en lösning

AlZecure Pharma

Demensen ökar i takt med att vi blir äldre – AlzeCure Pharma arbetar på en lösning

7 maj, 2024

Opiodkris och en åldrande befolkning, två samhällsproblem som saknar lösning. Där vill AlzeCure komma in med sin portfölj av läkemedel mot Alzheimer och smärta. Se Vd Martin Jönsson berätta mer om bolaget och den pågående emissionen.

YouTube video

Detta material har upprättats i marknadsföringssyfte och är inte och ska inte anses utgöra ett prospekt enligt gällande lagar och regler. De fullständiga villkoren för företrädesemissionen och mer information om bolaget har redovisats i ett emissionsprospekt som offentliggjorts och publicerats på alzecurepharma.se.

Artikelns innehåll är sponsrat av det aktuella bolaget som förekommer i texten. BioStock tillhandahåller inte investeringsrådgivning, förmedlar inga investeringsorder och tar inget ansvar för agerande och/eller eventuell förlust eller skada av något slag som grundar sig på användandet av innehåll som publicerats på BioStock.se. Varje investeringsbeslut fattas istället självständigt av den enskilde investeraren.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev