Home Intervjuer Så ska Oncopeptides vd ta bolaget till positivt kassaflöde

Så ska Oncopeptides vd ta bolaget till positivt kassaflöde

Sofia Heigis, vd Oncopeptides

Så ska Oncopeptides vd ta bolaget till positivt kassaflöde

2 april, 2024

Oncopeptides forskar, utvecklar och kommersialiserar behandlingar för svårbehandlade tumörer. Bolagets första produkt är godkänd i Europa och för att finansiera bolaget till dess att man når positivt kassaflöde tar man nu in 300 Mkr. BioStock har bjudit in vd Sofia Heigis till studion för att prata om resan framåt.

Se intervjun med Oncopeptides vd Sofia Heigis här nedan.

YouTube video
Detta material har upprättats i marknadsföringssyfte och är inte och ska inte anses utgöra ett prospekt enligt gällande lagar och regler. De fullständiga villkoren för företrädesemissionen och mer information om bolaget kommer att redovisas i ett emissionsprospekt som är planerat att offentliggöras på oncopeptides.com den 17 april 2024.

Artikelns innehåll är sponsrat av det aktuella bolaget som förekommer i texten. BioStock tillhandahåller inte investeringsrådgivning, förmedlar inga investeringsorder och tar inget ansvar för agerande och/eller eventuell förlust eller skada av något slag som grundar sig på användandet av innehåll som publicerats på BioStock.se. Varje investeringsbeslut fattas istället självständigt av den enskilde investeraren.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev