Home Intervjuer Ny leasingmodell ska bli vändningen för Miris Holding

Ny leasingmodell ska bli vändningen för Miris Holding

Miris Holding

Ny leasingmodell ska bli vändningen för Miris Holding

18 april, 2024

Bolaget skiftar strategi i sin affärsmodell för att vända motgångarna efter pandemin. Bolaget säljer produkter i 54 länder för att mäta näringsvärdet i bröstmjölk och optimera det för prematura bebisar.

Se Camilla Sandberg vd Miris Holding analysera motgångarna efter pandemin och strategin bakom vändningen.

YouTube video

Detta material har upprättats i marknadsföringssyfte och är inte och ska inte anses utgöra ett prospekt enligt gällande lagar och regler. De fullständiga villkoren för företrädesemissionen och mer information om bolaget har redovisats i ett emissionsprospekt som offentliggjorts och publicerats på mirissolutions.com.

Artikelns innehåll är sponsrat av det aktuella bolaget som förekommer i texten. BioStock tillhandahåller inte investeringsrådgivning, förmedlar inga investeringsorder och tar inget ansvar för agerande och/eller eventuell förlust eller skada av något slag som grundar sig på användandet av innehåll som publicerats på BioStock.se. Varje investeringsbeslut fattas istället självständigt av den enskilde investeraren.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev