Home Intervjuer Näringen i bröstmjölk avgörande för prematura bebisar

Näringen i bröstmjölk avgörande för prematura bebisar

Miris Holding

Näringen i bröstmjölk avgörande för prematura bebisar

23 april, 2024

Miris Holding utvecklar och säljer produkter för att analysera näring i bröstmjölk. Resultatet används för att justera värdet till det optimala för barnets utveckling.
– Vi saknar konkurrens i en marknad som är på väg att öppna sig,
säger Camilla Sandberg, vd Miris Holding.

Se hennes presentation av bolaget här.

YouTube video

Detta material har upprättats i marknadsföringssyfte och är inte och ska inte anses utgöra ett prospekt enligt gällande lagar och regler. De fullständiga villkoren för företrädesemissionen och mer information om bolaget har redovisats i ett emissionsprospekt som offentliggjorts och publicerats på mirissolutions.com.

Artikelns innehåll är sponsrat av det aktuella bolaget som förekommer i texten. BioStock tillhandahåller inte investeringsrådgivning, förmedlar inga investeringsorder och tar inget ansvar för agerande och/eller eventuell förlust eller skada av något slag som grundar sig på användandet av innehåll som publicerats på BioStock.se. Varje investeringsbeslut fattas istället självständigt av den enskilde investeraren.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev