Home Intervjuer Biosergen angriper osynliga hotet från svampinfektioner

Biosergen angriper osynliga hotet från svampinfektioner

BioSergen CEO Tine Kold Olesen and CFO Niels Laursen in BioStock Studio

Biosergen angriper osynliga hotet från svampinfektioner

8 mars, 2024

Hur stort är hotet från svampinfektioner och de stammar som blivit resistenta? Det svenska bolaget Biosergen utvecklar antimyotiska läkemedel som de hoppas bli marknadsledande med. Nytillträda vdn Tine Kold Olesen gästar BioStock Studio för att berätta om hur Biosergen angriper det osynliga hotet från svampinfektioner och om partnerskapet i Indien. Dessutom berättar CFO Niels Laursen om den pågående emissionen om 40,5 Mkr och vad den ska finansiera.

Se intervjun med Biosergens vd Tine Kold Olesen och CFO Niels Laursen nedan.

YouTube video

Detta material har upprättats i marknadsföringssyfte och är inte och ska inte anses utgöra ett prospekt enligt gällande lagar och regler. De fullständiga villkoren för företrädesemissionen och mer information om bolaget har redovisats i ett emissionsprospekt som offentliggjordes och publicerades på biosergen.net den 5 mars 2024.

Artikelns innehåll är sponsrat av det aktuella bolaget som förekommer i texten. BioStock tillhandahåller inte investeringsrådgivning, förmedlar inga investeringsorder och tar inget ansvar för agerande och/eller eventuell förlust eller skada av något slag som grundar sig på användandet av innehåll som publicerats på BioStock.se. Varje investeringsbeslut fattas istället självständigt av den enskilde investeraren.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev