Home Intervjuer CLS vd: ”Vi måste sätta aggressiva mål”

CLS vd: ”Vi måste sätta aggressiva mål”

CLS

CLS vd: ”Vi måste sätta aggressiva mål”

1 februari, 2024

Clinical Laserthermia Systems tar fram produkter för termisk ablation inom urologi, onkologi och neurokirurgi. Vd Dan Mogren besökte BioStocks studio för att berätta mer om vad bolagets system tillför vården och om den positiva feedbacken från läkarna. Dessutom får vi veta mer om den nyligen inskickade patentansökan som kan förlänga skyddet för teknologin, samt hur konkurrensläget ser ut inom området. Slutligen diskuterar han inlösen av TO6 och de långsiktiga ekonomiska målen, som han beskriver som aggressiva.

Se intervjun med Clinical Laserthermia Systems vd Dan Mogren nedan.

YouTube video

Detta material har upprättats i marknadsföringssyfte och är inte och ska inte anses utgöra ett prospekt enligt gällande lagar och regler. De fullständiga villkoren för teckningsoptionen och mer information om bolaget har redovisats i ett emissionsprospekt som offentliggjordes och publicerades på clinicallaser.se den 12 juni 2023. 

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev