Home Intervjuer Saniona tar in kapital för att utveckla sitt epilepsiprogram

Saniona tar in kapital för att utveckla sitt epilepsiprogram

Saniona raises capital to advance epilepsy programme

Saniona tar in kapital för att utveckla sitt epilepsiprogram

31 januari, 2024

Sanionas vd Thomas Feldthus besökte BioStocks studio för en intervju där han diskuterade bolagets pipeline av läkemedel med epilepsikandidaten SAN711 i spetsen. Vi får också veta mer om den pågående företrädesemissionen om cirka 140 miljoner kronor och hur Saniona planerar att använda emissionslikviden.

Se intervjun med Sanionas vd Thomas Feldthus nedan.

YouTube video

This material has been prepared for marketing purposes and is not and shall not be deemed to constitute a prospectus under applicable laws and regulations. The complete terms and conditions of the rights issue and more information about the company have been presented in an issue prospectus that was published on Saniona.com on 18 January 2024.

Artikelns innehåll är sponsrat av det aktuella bolaget som förekommer i texten. BioStock tillhandahåller inte investeringsrådgivning, förmedlar inga investeringsorder och tar inget ansvar för agerande och/eller eventuell förlust eller skada av något slag som grundar sig på användandet av innehåll som publicerats på BioStock.se. Varje investeringsbeslut fattas istället självständigt av den enskilde investeraren.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev