Home Intervjuer Fluicell siktar på flera partneravtal under 2024

Fluicell siktar på flera partneravtal under 2024

Fluicell siktar på flera partneravtal under 2024

23 januari, 2024

Emissionsaktuella Fluicell har utvecklat en vävnadsplattform baserad på högupplöst 3D-bioprinting. BioStock har pratat med bolagets vd Carolina Trkulja om tekniken och huvudprojektet där man ämnar ta fram en behandling av typ 1-diabetes.

Se intervjun med Fluicells vd Carolina Trkulja här nedan.

YouTube video

Detta material har upprättats i marknadsföringssyfte och är inte och ska inte anses utgöra ett prospekt enligt gällande lagar och regler. De fullständiga villkoren för företrädesemissionen och mer information om bolaget har redovisats i ett emissionsprospekt som offentliggjordes och publicerades på fluicell.com den 11 januari 2024. 

 

Artikelns innehåll är sponsrat av det aktuella bolaget som förekommer i texten. BioStock tillhandahåller inte investeringsrådgivning, förmedlar inga investeringsorder och tar inget ansvar för agerande och/eller eventuell förlust eller skada av något slag som grundar sig på användandet av innehåll som publicerats på BioStock.se. Varje investeringsbeslut fattas istället självständigt av den enskilde investeraren.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev