Home Intervjuer BioStock Investor Pitch: Saniona

BioStock Investor Pitch: Saniona

BioStock Investor Pitch: Saniona

BioStock Investor Pitch: Saniona

26 januari, 2024
Danska Saniona har en bred portfölj av läkemedelskandidater baserade på jonkanalmodulatorer. Med epilepsi som fokusområde har kandidaten SAN711 tagit täten med siktet inställt på en fas II-studie i närtid. Just nu genomför Saniona en företrädesemission om cirka 140 Mkr som ska driva såväl SAN711 som övriga projekt framåt. Sanionas vd Thomas Feldthus besökte BioStocks studio för att presentera bolaget och berätta om de senaste uppdateringarna.

Se Sanionas vd Thomas Feldthus presentera bolaget i BioStock Investor Pitch nedan.

YouTube video

This material has been prepared for marketing purposes and is not and shall not be deemed to constitute a prospectus under applicable laws and regulations. The complete terms and conditions of the rights issue and more information about the company have been presented in an issue prospectus that was published on Saniona.com on 18 January 2024.

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev