Home Intervjuer BioStock Investor Pitch: Fluicell

BioStock Investor Pitch: Fluicell

Fluicell vd Carolina Trkulja presenterar bolaget

BioStock Investor Pitch: Fluicell

18 januari, 2024

Fluicell är verksamt inom högupplöst 3D-bioprinting och fokuserar bland annat på att ta fram en vävnadsbaserad terapi för behandling av typ 1-diabetes. Just nu genomför man en företrädesemission om 30 Mkr för att driva detta och övriga projekt vidare. Vd Carolina Trkulja besökte BioStocks studio för att presentera bolaget och tala om de senaste uppdateringarna i utvecklingen.

Se Fluicells vd Carolina Trkulja presentera bolaget i BioStock Investor Pitch här nedan.

YouTube video

Detta material har upprättats i marknadsföringssyfte och är inte och ska inte anses utgöra ett prospekt enligt gällande lagar och regler. De fullständiga villkoren för företrädesemissionen och mer information om bolaget har redovisats i ett emissionsprospekt som offentliggjordes och publicerades på fluicell.com den 11 januari 2024. 

 

Artikelns innehåll är sponsrat av det aktuella bolaget som förekommer i texten. BioStock tillhandahåller inte investeringsrådgivning, förmedlar inga investeringsorder och tar inget ansvar för agerande och/eller eventuell förlust eller skada av något slag som grundar sig på användandet av innehåll som publicerats på BioStock.se. Varje investeringsbeslut fattas istället självständigt av den enskilde investeraren.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev