Home Intervjuer BioStock Investor Pitch: Arcede Pharma

BioStock Investor Pitch: Arcede Pharma

Mia Lundblad, vd Arcede Pharma

BioStock Investor Pitch: Arcede Pharma

11 januari, 2024

Lundabaserade Arcede Pharma är aktuella med lösen i teckningsoptionen TO1 som emitterades i en företrädesemission under 2023. Vid fullt utnyttjande får bolaget in cirka 10 Mkr, som är tänkt att gå till de fortsatta förberedelserna för att ta den respiratoriska läkemedelskandidaten RCD405 till klinik. Vd Mia Lundblad har besökt BioStocks studio för att presentera bolaget, prata om de senaste milstolparna och ge en guidning kring vad som komma skall.

Se Arcede Pharmas vd Mia Lundblad presentera bolaget här nedan.

YouTube video

Detta material har upprättats i marknadsföringssyfte och är inte och ska inte anses utgöra ett prospekt enligt gällande lagar och regler. De fullständiga villkoren för företrädesemissionen och mer information om bolaget har redovisats i ett emissionsmemorandum som offentliggjordes och publicerades på arcedepharma.com den 21 augusti 2023. 

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev