Home Intervjuer Prostatype Genomics vd om kommersialiseringsstrategin

Prostatype Genomics vd om kommersialiseringsstrategin

Prostatype Genomics

Prostatype Genomics vd om kommersialiseringsstrategin

20 december, 2023

I en intervju berättar Prostatype Genomics vd Fredrik Persson varför bolagets gentest behövs för patienter med konstaterad prostatacancer. Dessutom berättar han om bolagets strategi för kommersialisering, samt den hälsoekonomiska undersökningen som planeras att presenteras under nästa år. Vidare får vi veta mer om hur kapitaltillskottet från den pågående emissionen kommer att användas för att uppnå målen för 2024. 

Se intervjun med Prostatype Genomics vd Fredrik Persson här.

YouTube video

Mer information om Prostatypes nyemission finns på bolagets emissionswebbsida.

Detta material har upprättats i marknadsföringssyfte och är inte, och ska inte anses utgöra, ett prospekt enligt gällande lagar och regler. De fullständiga villkoren för företrädesemissionen och mer information om bolaget har redovisats i ett prospekt på bolagets hemsida prostatypegenomics.com den 11 december.

Artikelns innehåll är sponsrat av det aktuella bolaget som förekommer i texten. BioStock tillhandahåller inte investeringsrådgivning, förmedlar inga investeringsorder och tar inget ansvar för agerande och/eller eventuell förlust eller skada av något slag som grundar sig på användandet av innehåll som publicerats på BioStock.se. Varje investeringsbeslut fattas istället självständigt av den enskilde investeraren.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev