Home Intervjuer Prolights vd: “Det kommer förbättra patientflödet markant”

Prolights vd: “Det kommer förbättra patientflödet markant”

Ulf Bladin, vd Prolight Diagnostics
Ulf Bladin, vd Prolight Diagnostics

Prolights vd: “Det kommer förbättra patientflödet markant”

12 december, 2023

Prolight Diagnostics vd Ulf Bladin besökte BioStocks studio för att berätta om fördelarna med bolagets patientnära analys och hur systemet fungerar. Dessutom fick vi veta mer om den pågående företrädesemissionen, samt hur planerna på partnerskap ser ut. Avslutningsvis berättade Ulf vad han ser fram emot att uppnå under 2024. 

Se intervjun med Prolight Diagnostics vd Ulf Bladin nedan.

YouTube video

Detta material har upprättats i marknadsföringssyfte och är inte, och ska inte anses utgöra, ett prospekt enligt gällande lagar och regler. De fullständiga villkoren för företrädesemissionen och mer information om bolaget har redovisats i ett prospekt som offentliggjordes och publicerades på prolightdx.com den 28 november 2023.

Artikelns innehåll är sponsrat av det aktuella bolaget som förekommer i texten. BioStock tillhandahåller inte investeringsrådgivning, förmedlar inga investeringsorder och tar inget ansvar för agerande och/eller eventuell förlust eller skada av något slag som grundar sig på användandet av innehåll som publicerats på BioStock.se. Varje investeringsbeslut fattas istället självständigt av den enskilde investeraren.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev