Home Nyheter Medivir om intensifierade partnerskapsdiskussioner och emission

Medivir om intensifierade partnerskapsdiskussioner och emission

Medivirs vd kommenterar uppdaterade kliniska data

Medivir om intensifierade partnerskapsdiskussioner och emission

14 december, 2023

Medivir genomför mellan 7—21 december en företrädesemission om upp till cirka 148 Mkr för den fortsatta utvecklingen av huvudkandidaten fostrox mot primär levercancer. Likviden ska påskynda nödvändiga aktiviteter inför en registreringsgrundande fas IIb-studie 2024, med sikte på ett accelererat godkännande 2027. Detta, och mer, berättar vd Jens Lindberg om i BioStocks studio.

Se intervjun med Medivirs vd Jens Lindberg nedan.

YouTube video

Artikelns innehåll är sponsrat av det aktuella bolaget som förekommer i texten. BioStock tillhandahåller inte investeringsrådgivning, förmedlar inga investeringsorder och tar inget ansvar för agerande och/eller eventuell förlust eller skada av något slag som grundar sig på användandet av innehåll som publicerats på BioStock.se. Varje investeringsbeslut fattas istället självständigt av den enskilde investeraren.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev