Home Intervjuer Genetic Analysis mot fortsatt expansion

Genetic Analysis mot fortsatt expansion

Genetic Analysis vd Ronny Hermansen
Ronny Hermansen, vd, Genetic Analysis

Genetic Analysis mot fortsatt expansion

15 december, 2023

Norge-baserade Genetic Analysis har utvecklat världens enda, enligt bolaget, CE-IVD-märkta rutindiagnostiska verktyg för analys av tarmmikrobiota. Bolaget har nyligen genomfört en framgångsrik riktad emission på 10,5 MNOK för att stödja sin fortsatta expansion med produkter inom IBS/IBD- och covid-19-diagnostik samt forskning. Nu genomför man en emission om cirka 9 MNOK till bolagets övriga aktieägare. Vd Ronny Hermansen berättar mer i BioStocks studio. 

Se intervjun med Genetic Analysis vd Ronny Hermansen nedan.

YouTube video

Artikelns innehåll är sponsrat av det aktuella bolaget som förekommer i texten. BioStock tillhandahåller inte investeringsrådgivning, förmedlar inga investeringsorder och tar inget ansvar för agerande och/eller eventuell förlust eller skada av något slag som grundar sig på användandet av innehåll som publicerats på BioStock.se. Varje investeringsbeslut fattas istället självständigt av den enskilde investeraren.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev