Home Nyheter Cyxone om emissionen och rabeximods potential

Cyxone om emissionen och rabeximods potential

Carl-Magnus Högerkorp och Maarten Kraan

Cyxone om emissionen och rabeximods potential

15 november, 2023

Bioteknikbolaget Cyxone är aktuella med en företrädesemission om cirka 36,3 Mkr. Likviden ska användas för att avancera den kliniska utvecklingen av huvudkandidten rabeximod mot RA samt vidareutveckling av T20K-projektet inom multipel skleros. Vd Carl-Magnus Högerkorp och Maarten Kraan, vetenskaplig rådgivare tillika medlem i Cyxones vetenskapliga råd, besökte BioStocks studio för att berätta mer.

Se intervjun med Cyxones vd Carl-Magnus Högerkorp och Maarten Kraan, på engelska, nedan.

YouTube video

Detta material har upprättats i marknadsföringssyfte och är inte och ska inte anses utgöra ett prospekt enligt gällande lagar och regler. De fullständiga villkoren för företrädesemissionen och mer information om bolaget har redovisats i ett prospekt som offentliggjordes och publicerades på cyxone.com den 6 november  2023.

Artikelns innehåll är sponsrat av det aktuella bolaget som förekommer i texten. BioStock tillhandahåller inte investeringsrådgivning, förmedlar inga investeringsorder och tar inget ansvar för agerande och/eller eventuell förlust eller skada av något slag som grundar sig på användandet av innehåll som publicerats på BioStock.se. Varje investeringsbeslut fattas istället självständigt av den enskilde investeraren.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev