Home Event Video från dag 2 av BioStock Life Science Fall Summit 2023

Video från dag 2 av BioStock Life Science Fall Summit 2023

Panel at BioStock Life Science Fall Summit 2023

Video från dag 2 av BioStock Life Science Fall Summit 2023

27 oktober, 2023

Under årets BioStock Life Science Fall Summit gavs över 40 bolag inom ett stort antal terapiområden möjlighet att berätta om sina projekt, innovationer och framtidsutsikter. Programmet inkluderade även pitchar från onoterade bolag, paneldiskussioner och intervjuer. Se samtliga inslag från den andra och avslutande dagen nedan.

BioStock Life Science Summit, som nu är inne på sitt sjätte år, är Nordens främsta showcase-plattform för life science-bolag. Liksom förra året ägde eventet rum på Medicon Village i Lund. Syftet var – precis som föregående år – att ge en inblick i det nordiska ekosystemet för life science.

Se samtliga inslag från dag 2 nedan.

Video från Dag 2 – Session 1
Innehållande bolagspresentation från SenzaGen, Cantargia, AcouSort och WntResearch samt 3-minuters pitchar av Cytely, TillaCare och Readily Diagnostics.

Video från Dag 2 – Session 2
Innehållande bolagspresentationer från BioInvent, TrackPaw Scientific och Colzyx samt paneldiskussionen “The evolving landscape of life science investment, funding & alternative sources of capital” med Sound Bioventures och Van Lanschot Kempen.

Video från Dag 2 – Session 3
Innehållande bolagspresentationer från Suturion, Senzime, Acarix, Elicera Therapeutics och Sprint Bioscience.

Video från Dag 2 – Session 4
Innehållande panelen “Financing the life science echosystem – valuation, investor sentiment and market trends” med Pareto Securities, Erik Penser Bank och Carnegie” samt bolagspresentationen av CombiGene och Peptonic Medical.

Video från Dag 2 – Session 5
Innehållande bolagspresentationer från IRLAB Therapeutics och en Expert Insight-diskussion med Nasdaq kring “Stock Market Outlook”.

Videos från dag 1 hittas här.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev