Home Intervjuer Oncoinvent i hot spot inom onkologi

Oncoinvent i hot spot inom onkologi

Oncoinvent i hot spot inom onkologi

2 oktober, 2023

Anders Månsson gästade nyligen BioStocks studio för att berätta om sin nya roll som vd för det Oslobaserade, privatägda bolaget Oncoinvent. Bolaget utvecklar Radspherin, en alfaemitterande radiofarmaceutisk produkt för behandling av peritoneala metastaser från kolorektal cancer och äggstockscancer. I intervjun beskriver Månsson verkningsmekanismen och bolagets planer för den kliniska utvecklingen av kandidaten. Han berättar också om det starka intresse som både big pharma och institutionella investerare visar för radiofarmaceutiska produkter idag.

Se intervjun med Oncoinvents vd Anders Månsson nedan.

YouTube video

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev