Home Nyheter Diamyd Medical om fas III-studien och emissionen

Diamyd Medical om fas III-studien och emissionen

Diamyd Medical vd-intervju

Diamyd Medical om fas III-studien och emissionen

26 oktober, 2023

För Diamyd Medical är det just nu full fart framåt. Man är inte bara i full gång med rekryteringen till fas III-studien DIAGNODE-3 inom diabetes, man har nyligen också ingått ett samarbete med forskningsorganisationen JDRF. Samarbetet innebär bland annat ett tillskott på 5 MUSD till projektet. För att ytterligare stärka kassan genomför bolaget nu en företrädesemission med sikte på att ta in 243 Mkr. Vd Ulf Hannelius besökte BioStocks studio för att berätta mer. 

Se intervjun med Diamyd Medicals vd Ulf Hannelius nedan.

YouTube video

Detta material har upprättats i marknadsföringssyfte och är inte och ska inte anses utgöra ett prospekt enligt gällande lagar och regler. De fullständiga villkoren för företrädesemissionen och mer information om bolaget har redovisats i ett prospekt som offentliggjordes och publicerades på diamyd.com den 16 oktober 2023. 

Artikelns innehåll är sponsrat av det aktuella bolaget som förekommer i texten. BioStock tillhandahåller inte investeringsrådgivning, förmedlar inga investeringsorder och tar inget ansvar för agerande och/eller eventuell förlust eller skada av något slag som grundar sig på användandet av innehåll som publicerats på BioStock.se. Varje investeringsbeslut fattas istället självständigt av den enskilde investeraren.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev